Pályázatok

A CSÁNYI GABONA Kft. megújulása

Csányi Gabona Kft. Vetőmag nagykereskedő

Kedvezményezett neve:  CSÁNYI GABONA Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: A CSÁNYI GABONA Kft. megújulása
Szerződött támogatás összege: 43440709 Ft
Támogatás mértéke: 100 %

Projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat már meglévő tevékenységet tesz hatékonyabbá, az ehhez szükséges eszközeinket cseréli modernebbre. A pályázat keretében egy-egy teleszkópos rakodógép, egy MacBook, egy asztali számítógép és egy új, ívelt Dual Quad monitor került beszerzésre. Az új eszközök beszerzésével felgyorsul az ügymenet – ezáltal kisebb várakozási idő alakul ki, mely nagyobb vevői megelégedettséget eredményez.
A támogatás – a megnövekedett feladatok kapcsán – magába foglalta két fő munkavállaló bérköltség támogatást is. Mindemellett egy fő munkatársunk egy képzésen is részt vett: az ez által elsajátított tudás annak jellege kapcsán rendkívül hasznos lehet a közeljövőben mind a végzett tevékenységünkkel, mind pedig a beszerzendő eszközökkel kapcsolatos nyilvántartások gyors és pontos vezetése kapcsán.
A fejlesztett tevékenység a „4611 ’08 Mezőgazdasági termék ügynöki nagykereskedelme”. A szolgáltatás szűkebb célterülete a Kistérségünk és a környék lakossága, amely továbbra is a telephelyünkön lesz elérhető, de immár a megvalósuló fejlesztéssel több, nagyobb hozzáadott értéket leszünk képesek biztosítani.
A már kialakított infrastruktúrát is felhasználtuk a megvalósítás során. A tervezett helyszíne a székhelyünk. Ingatlanunk megfelelő helységekkel, valamint elegendő térrel rendelkezik az eszközök tárolásához, esetleges karbantartásához. Az ingatlan a közelmúltban került felújításra, tűz- és balesetvédelmi szempontból is megfelel minden előírásnak.
A támogatás a Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása című felhívás alapján valósul meg, a felhívás azonosítója: GINOP-1.2.9-20.

Projekt tervezett fizikai befejezése: 2022. 06. 30.

Projekt megvalósulási helyszíne: 3015 Csány, Malom u. 28.

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.9-20-2021-00171

További hírek